Haber

Korku filmi gibi görüntü: Gökyüzünde karga istilası

Korku sineması üzere manzara: Gökyüzünde karga istilası

TEKİRDAĞ – Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde gökyüzünde toplanan karga sürüsü gökyüzünü istila etti. Korku filmlerini aratmayan görüntülerin ortaya çıktığı kentte vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemeyerek, “Kargalar çıldırmış. Hatta onunla ilgili bir film var” yorumu yaptı.

Tekirdağ merkez ilçesi Süleymanpaşa’da akşam saatlerinde bir anda ortaya çıkan karga sürüsü, kentin semalarını işgal etti. Gökyüzünde kalabalık karga sürüsünü gören vatandaşlar hayretler içerisinde kaldı. Akşam karanlığının çökmeye başladığı saatlerde, gökyüzünü bir anda istila eden binlerce karganın Süleymanpaşa ilçesi semalarında atik ve süratli bir halde hareketleri, sinemalardaki endişe dolu sahneleri anımsattı.

“Sanki ortaklaşa karar almışlar”

Tekirdağlı esnaf Gürkan Demir yaptığı açıklamada, “Bu hayvanlar, genelde bu aylarda akşam oldu mu güya birbirleriyle ortaklaşa bir karar almış. Saat 6-7 ortası bir başlıyorlar. ‘Vak vak, gak gak gak’ diye haydi onu da geçtim. Sabah bir geliyoruz. Dükkanın önü pislik içinde. Her yere pisliyorlar. Beşerler artık onların altından geçmeye korkuyorlar. Hele şuarada bir çınar ağacı var. Altını spatula ile kazısan kazıyamazsın. Kargalar çıldırmış. Hatta onunla ilgili bir sinema var. Tıpkı onun üzere bir şey bir insanlara saldırması eksik. Fakat bunlar öteki türlü saldırıyor. Bayağı bir pisletiyorlar” dedi.

Gökyüzünü uzun bir mühlet işgal eden karga sürüsü, havanın kararmasıyla ortadan kayboldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu